VICTOR tuo näyttämölle nuoren pojan ja miehen sekä heidän kehojensa aseistariisuvan kohtaamisen. Pojan, joka odottaa vain kasvavansa isoksi ja miehen, jolla on jo elämää ja valintoja takanaan.

VICTOR on teos, jossa kehot puhuvat. Se on aistikas lihasten mittelö, mutta myös epäsuhtaisin asein käyty valtapeli. Pieni kertomus suuresta ja rehellisestä sekä vahvasta ja viattomasta, mutta yli kaiken kaipuusta olla lähellä. Intiimi kuvaus ihmissuhteesta.

Teoksen esittävät 13-vuotias poika Viktor Caudron ja ammattilaistanssija Steven Michel.

VICTOR on belgialaisen tanssija-koreografi Jan Martensin (s. 1984) ja teatterintekijä ja näyttelijä Peter Seynaeven (s. 1970) ensimmäinen yhteistyö. Kummankin taiteilijan aiemmat teokset ovat olleet ensisijaisesti muotokuvia, niin yksilöistä kuin ihmissuhteistakin.

Teos seuraa Belgian Gentissä sijaitsevan taidekeskus CAMPO:n pitkää tuotantoperinnettä, jossa lavalla nähdään ammattilaisesiintyjien rinnalla tai sijasta lapsia ja nuoria. CAMPO:n ohjelmistossa on nähty teoksia muun muassa Alain Platelilta, Tim Etchellsilta sekä Gob Squad -ryhmältä.

”Lumoava duetto, jossa ihmiselämän intiimeimmät hetket kootaan yhteen lempeästi aaltoilevanavirtuoottisten tanssikohtausten sarjana - tai paremminkin tanssittuina veistoksina.” - KNACK – Els Van Steenberghe.

 

Lippuvaraukset 2.1.2014 alkaen Tiketistä, 0600-1-1616 (1,78 € / min + pvm), joka päivä 9–21.

VICTOR (2013)

Koreografia, ohjaus Jan Martens & Peter Seynaeve

Esiintyjät Viktor Caudron & Steven Michel

Tekniikka Bart Huybrechts
Musiikki Gospodi

Tuotanto CAMPO (Gent)

Osatuotanto Frascati Producties (Amsterdam), TAKT Festival Dommelhof, ICK & JAN (supported by the Antwerp City Council)

Yhteistyössä Theater Zuidpool (Antwerp)
Kuva Phile Deprez

Kesto 60 min.

25/15 €

ZODIAK STAGE