My Own Bodies -sooloteoksessa koreografi Tove Sahlin tutkii fyysistä tärisyttämistä liikkeenä, tunnetiloina ja kielellisenä vertauskuvana. Me kaikki värisemme kuumeen, voimakkaiden tunteiden ja seksuaalisen nautinnon hetkinä. Saatamme myös hytkyä tanssilattialla, karistaa epämiellyttäviä kokemuksia ja vavisuttaa huonetta omalla olemuksellamme.

Ravisuttaminen on pienin yhteinen nimittäjä kaikille kehoille – vanhoille, uudesti syntyneille, sairaille, vahvoille, taatuille ja pelokkaille. Esitys korostaa sopeutumisen, empatian ja sitoutumisen kysymyksiä. My Own Bodies -esityksessä yleisö on altis tärinän fyysiselle tunteelle, ei pelkästään esiintyjän vaan lisäksi äänen, valon ja tilan keinojen kautta. Tilassa on kaksikymmentäviisi loistavaa, ravisuttavaa ja väreilevää laatikkoa, jotka tärisevät esiintyjän johdolla ja luovat uusia tilallisia ulottuvuuksia.

Tove Sahlinin Shake it Collaborations on ruotsalainen kansainvälisesti työskentelevä ryhmä, jonka teokset esittävät keskeistä kritiikkiä yhteiskunnan valtarakenteita kohtaan. Projektit tutkivat niin ruumiin kuin identiteetinkin politiikkaa ja ehdottavat vaihtoehtoja esittävän taiteen ja sosiaalisten konventioiden vallitseville muodoille.

  Kuva poistettu.

Vierailuesitys
MY OWN BODIES

Koreografi ja esiintyjä Tove Sahlin
Visuaalinen konsepti, tila- ja valosuunnittelu Josefin Hinders
Dramaturgia, koreografin assistentti ja tuotantoassistentti Josefine Larson Olin
Säveltäjä, äänisuunnittelija, tekninen vastaava Rebecca Neumann
Säveltäjän assistentti Christoffer Rubensson
Pukusuunnittelu Tommie X
Tuotanto Shake it Collaborations & Nordberg Movement
Tuotantotuki Swedish Arts Council, the City Of Stockholm and the Swedish Arts Grants Committee.

Kuva Shake it Collaborations

Yhteistyössä Tanssin talo

Kesto noin 50 min

Liput 25/15 €

Taiteilijatapaaminen (ruotsiksi) 9.2. esityksen jälkeen.

VALSSAAMO