Vuokraus

Tilat

Zodiakilla on kolme vuokrattavaa harjoitus- ja esitystilaa. Tiloja vuokrataan tanssialan ammattilaisille omaan epäkaupalliseen harjoittelukäyttöön tuettuun hintaan. 

Tuetut vuokrahinnat ammattilaisille:

  • Zodiak studio B2: 10 €/ tunti
  • Zodiak studio C4: 15 €/ tunti
  • Zodiak Stage: 80 € /tunti 

Vuokraaja on vastuussa tilassa tapahtuvasta toiminnasta ja harjoitustilan, tekniikan, tanssimattojen ja muun käytettävän materiaalin asianmukaisesta käytöstä. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan mahdolliset tilalle, tekniikalle, tanssimatoille ja muulle irtaimistolle vuokraajan käytössä aiheutuneet vahingot. 

Tilavuokra-asioissa palvelee Zodiakin tuottaja Markus Alanen.

Avoimet harjoitukset

Tiloissa voi järjestää avoimia harjoituksia, joihin osallistumisen tulee olla yleisölle maksutonta. Studioita ei vuokrata esitystoimintaan tai maksulliseen työpaja- ja kurssitoimintaan. Viestiessä avoimista harjoituksista, Zodiakin nimi tulee mainita tapahtumapaikkana. Tilojen viralliset nimet ovat Zodiak Studio C4 ja Zodiak Studio B2. Viestinnästä pitää käydä selvästi ilmi, että tilaisuus on vuokraajan järjestämä.

Tekninen kalusto

Zodiakin tekninen kalusto on aina pääsääntöisesti varattu esitysohjelmiston käyttöön. Vuokralle kalustoa voi tiedustella Zodiakin tekniseltä päälliköltä Anna Pölläseltä.

 

Tuotannollinen konsultointi ohjelmistoon valituille

Zodiakin osatuotannoissa työryhmän vastuulla on teoksen valmistuminen ensi-iltaan sen kaikilta osa-alueilta. Zodiakin tuotannollinen rooli osatuotannoissa on työryhmää tuotantoprosessissa tukeva. Tarjoamme taiteellisille työryhmille tarvittaessa tuotannollis-teknillistä konsultointiapua sekä taiteellisen keskustelukumppanin.

Mikäli työryhmä toivoo tukea tai neuvoja tuotannollis-teknillisissä asioissa, olettehan yhteydessä Zodiakin tuottajaan Markus Alaseen.
 

Jälkituotanto ja keikkailu

Zodiak tukee kantaesitystuotantojensa jatkoelämää sekä piirissään toimivien tanssitaiteilijoiden työllistymistä muun muassa seuraavasti:

  • toimimalla sopimuskumppanina ja tuotantoapuna teosvierailujen toteuttamisessa
  • toimimalla sopimuskumppanina yksittäisten tanssitaiteilijoiden työkeikoilla ulkomailla
  • hoitamalla laskutuksen ja palkanmaksun yksittäisten teosten ja/tai tanssitaiteilijoiden sellaisille keikoille, joissa tilaaja ei voi toimia palkanmaksajana
  • sparraus ja mentorointi teosten jälkituotantoon (budjetit, riderit, dossierit, sopimuskäytännöt) 


Yllämainittujen palvelujen osalta, ota yhteyttä tuottaja Elina Ruoho-Kurolaan.