Nuoret tanssijat on 15-20-vuotiaille suunnattu Tanssivintin ja Uuden tanssin keskus Zodiakin yhteinen esiintyvä ryhmä.  Ryhmän seuraava hakutilaisuus pidetään 10.6. Kaapelitehtaalla.

Nuoret tanssijat on 15-20-vuotiaille suunnattu Tanssivintin ja Uuden tanssin keskus Zodiakin yhteinen esiintyvä ryhmä, joka aloitti toimintansa syksyllä 2022. Ryhmän jäsenet esiintyvät kolmessa ammattitaiteilijoiden ohjaamassa tanssiteoksessa joka lukuvuosi. Nuoret tanssijat on syntynyt tarpeesta tarjota aktiivisille nuorille ja taitaville tanssin harrastajille mahdollisuuksia esiintymisen harjoittamiseen ja teosprosesseihin tutustumiseen. 

Harjoitukset torstaisin klo 18.00-20.00 Kaapelitehtaalla.

Hakutilaisuus: 10.6.2023 Kaapelitehdas

Ilmoittaudu lähettämällä muutaman lauseen kuvaus tanssitaustastasi ja motivaatiostasi sähköpostilla: infotanssivintti@gmail.com 3.6. mennessä. Mukaan voivat hakea kaikki 15-20-vuotiaat tanssijat, joilla on tanssitaustaa nyky- tai katutanssissa.

Tanssivintti on 40 vuotta Helsingissä toiminut tanssikoulu, jonka opetus koostuu edistyneen tason avoimista viikkotunneista sekä syventävästä ohjelmasta. Tanssivintin erityisenä tavoitteena on toimia tukiverkkona niille nuorille, jotka haluavat toteuttaa tanssia taiteena jo ennen mahdolliseen tanssin ammattikoulutukseen hakeutumista.

Nuoret tanssijat -ryhmä esiintyy Tanssivintti x Zodiak: Kevätnäytös 2023 -kokonaisuudessa Zodiak Stagella 27.–28.5.