”Selfie on koreografia. Selfie on veistos. Selfie on tragedia. Sefie on rakkaus.
            Selfie ei ole niinkään minua varten, vaan meitä varten.” – Ivo Dimchev

A Selfie Concert on osa Ivo Dimchevin teossarjaa, joka tutkii erilaisia tapoja olla vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. P Project (2012) houkutteli yleisöä esiintymään Dimchevin rinnalla rahapalkkion avulla, Facebook theatre (2016) taas perustui katsojien kirjoittamiin teksteihin sosiaalisessa mediassa, jonka tekijä näkee ehtymättömänä sisällön ja vuorovaikutuksen lähteenä.

A Selfie Concert ehdottaa yleisön ja esiintyjän suhteen muuttamista, erilaista tapaa jakaa. Selfie näyttää, ei selitä, se on todiste. Mutta selfie on myös tekosyy olla yhdessä, fyysisesti lähekkäin. Selfie on työväline konsertin monotonisen dramaturgian elävöittämiseen ja rikkomiseen.

Bulgarialainen Ivo Dimchev on kansainvälisesti tunnettu koreografi ja esitystaiteilija, mutta myös taitava laulaja ja lauluntekijä. Hänen teoksissaan eri taiteenlajit rakentavat yllättäviä ja ristiriitaisia kokonaisuuksia, aaltoillen huolettomasti populaarikulttuurista postmoderniin. Dimchev on tehnyt yli 30 esitystä, jotka ovat kiertäneet laajasti Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, ja saaneet useita kansainvälisiä palkintoja.

Ivon YouTube-kanava

Ivon Instagram-tili

Festivaaliesitys
A SELFIE CONCERT

Idea, teksti ja musiikki Ivo Dimchev
Esitys Ivo Dimchev ja yleisö
Tuotanto Humarts Foundation (Sofia - BG)
Yhteistuottaja ImPulsTanz (Vienna - AT), mumok (Vienna - AT)
Agentuuri Something Great (Berlin - DE)
Kuvat Emilia Milewska

Kesto 50 min

Liput 31,00/25,00/16,50 €
Huom! Lippu.fi

Festivaalipassin esitysliput Tiketistä

STOA
Teatterisali (Turunlinnantie 1, Itäkeskus)