Zodiak tarjoaa kouluille ja erilaisille ryhmille monipuolisia mahdollisuuksia tutustua nykytanssiin. Voimme järjestää maksuttomia käyntejä teoksen harjoituksissa. Osaan esityksistä pääsee tutustumaan myös koeyleisönä.

Ryhmät voivat koota kiinnostavan tanssipaketin seuraavista vaihtoehdoista oman valinnan mukaan:

  • harjoitusten seuraaminen*
  • teosesittely ennen esityksen katsomista*
  • esitys Zodiak – Uuden tanssin keskuksessa
  • taiteilijatapaaminen: tutustuminen tanssijan, koreografin, valosuunnittelijan, äänisuunnittelijan, puvustajan tai lavastajan työhön (tapaaminen Zodiakissa esityksen yhteydessä tai erikseen sovittuna aikana koululla)**
  • työpaja, jossa oman liikkumisen kautta tutustutaan nykytanssiin ja teoksen teemoihin
  • luento tai esitelmä nykytanssista ryhmän omassa tilassa tai Zodiakissa.

*ilmainen
** taiteilijatapaaminen esityksen yhteydessä ilmainen

Ryhmien on mahdollista tilata ilmainen teosalustus ennen esityksen alkua. Teosalustus tutustuttaa teoksen teemoihin ja nykytanssiin taidemuotona. Teosalustus pidetään yleensä esitystilan lämpiössä ja se räätälöidään aina kunkin ryhmän tarpeiden mukaan.

Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan näyttämön verhojen taakse, missä valosuunnittelijat, äänisuunnittelijat, puvustajat ja lavastajat tuovat tanssiesityksiin oman työpanoksensa. Taiteilijatapaamisia järjestetään tanssijoiden, koreografien ja muiden Zodiakin esitysten parissa toimivien taiteilijoiden kanssa sopimuksesta.

Voimme myös räätälöidä kullekin ryhmälle sopivan tanssityöpajan tai luennon (45-60 min), hinta alkaen 150 €/ryhmä.