Zodiakin kevään esitys- ja kurssiohjelmisto suunniteltiin toiveikkaassa mielialassa. Tavoitteena oli päästä kohtamaan yleisö ja asiakkaat esitystiloissa ja harjoitussaleissa. Helsingin uudelleen paheneva koronatilanne pakottaa meidät kuitenkin jälleen muuttamaan suunnitelmiamme.

Olemme päättäneet siirtää sekä Sari Palmgrenin Utopia (empatiasta) -teoksen että työryhmän Kemppainen, Nieminen, Peura teoksen and then they left esityskaudet maaliskuulta syyskaudelle 2021. Etsimme parhaillaan uusia esityspäiviä. Tiedotamme uusista esityspäivistä ja lippukäytännöistä mahdollisimman pian.

Johanna Nuutisen OPIA-teoksen tilanne tarkentuu ensi viikolla. Muiden kevään esitysten osalta valmistelut jatkuvat ensi sijaisesti kohti yleisöesitysten tekemistä, mutta seuraamme edelleen tarkasti viranomaisten ohjeistuksia yleisötilaisuuksista.

Tässä vaiheessa on myös jo selvää, että mikäli aikuisten harrastustoimintaa koskevat rajoitukset jatkuvat tiukkoina, emme pysty toteuttamaan kevään kurssiohjelmaa suunnitellussa laajuudessa. Osa kursseista pohjautuu niin vahvasti toisten ihmisten kohtaamiseen kasvokkain, että niiden järjestäminen etäopetuksena ei ole mahdollista.

Päivitämme tilannetta verkkosivuillemme kurssikohtaisesti. Varmasti peruuntuneita ovat nyt ensimmäiset Heittäydy liikkeeseen -kurssijaksot, Karolina Ginmanin Olevaisen tanssi -viikonlopputyöpaja, sekä Joona Halosen ohjaamat Vapaa assosiaatio -viikkotunnit. Pyrimme etsimään myös kursseille uusia ajankohtia syksyltä.

Voimia kaikille ystävillemme tässä monin tavoin raskaassa tilanteessa. Toivomme ja uskomme, että pääsemme vielä kohtamaan tämän kevätkauden aikana hengittävän nykytaiteen äärellä!